Nieuw product

Nieuw product
Momenteel geen producten.

Bureaustoel aanbieding

Best verkochte

Best verkochte

Merken

 • Cleemann

  Cleemann

  Sinds 1978 levert Cleemann Chair-Systems zeer geavanceerde, functionele en uiterst comfortabele stuurstoelsystemen aan scheepsbouwers en scheepseigenaren over de hele wereld. Omdat ze bekend staan om de hoge mate van flexibiliteit bij het ontwerpen van een individuele stoeltoepassing, zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de markt.

 • Hydromar

  Hydromar

  Kwalitatief ongeëvenaard, bijna alles van RVS. Hydromar onderstellen passen onder elke stuurstoel.

 • ISRI

  ISRI

  Kenmerkend voor deze stoelen is de perfecte combinatie tussen ergonomisch design en gebruiksvriendelijkheid. De stoelen zijn eenvoudig te bedienen en bieden optimaal zitcomfort.

 • Norsap

  Norsap

  Norsap levert de meest hoogwaardige stuurstoelen voor de maritieme markt. De Norsap stuurstoel wordt geproduceerd in Noorwegen en kenmerken zich door het robuste frame/onderstel en het strakke design.

  Tevens kunnen de Norsap stuurstoelen ook gepersonaliseerd worden met een eigen naam of bedrijfslogo en als stiksels in desgewenste kleur.

 • Recaro

  Recaro

  Firstclass Seating. Bestuurders van de duurdere merken auto’s, passagiers van vliegtuigmaatschappijen en zelfs Formule 1-coureurs weten wat dat betekent: Recaro. Recaro is dé stoelenmaker van de wereld. En dat geldt ook voor stuurstoelen op het water…

 • Zwaardvis

  Zwaardvis

  Zwaardvis is een begrip in de plezier en binnenvaart. Zowel recreatief als beroepsmatig worden deze stoelen en onderstellen veelvuldig ingezet. Zwaardvis heeft een zeer uitgebreid assortiment en vrijwel alle onderdelen zijn bij ons ook los te verkrijgen.